Skip to main content

Projecten

Huizen ontwerpen is mijn passie, zeker! Mijn opdrachtgevers net even over het randje laten kijken, wat kan óók? Waaraan heb je nog niet gedacht? Iedereen kent het wel; net even iets verder gaan dan dat je zelf dacht dat kon of dan wat je durfde. Keuzes maken.

Ruimte-voor-ruimte, landgoedregelingen, herbestemmingen
Veel huizen komen met een voortraject: Voor agrariërs die stoppen begeleid ik ruimte-voor-ruimte plannen, landgoedregelingen, herbestemmingen, kortom: Bestemmingsplanwijzigingen. Het lijkt papierwerk maar het is de appel voor de dorst voor de agrariër en de basis voor de huizen die erop komen. De dialoog met de gemeente is cruciaal voor de mogelijkheden van zowel agrariër, gemeente als toekomstige bewoner. Saai zeker? Mwah, zo zou ik het niet noemen, kwestie van lange adem, dat wel. Zenuwslopend? Zeker! Vast niet leuk? Zeker wel, heel leuk zelfs!

Praktisch

Heeft u eigen ideeën die professionele input kunnen gebruiken? Zit u met een afgekeurd plan en komt niet verder met de gemeente of uw architect? U wilt alleen een deel van de opdracht door mij laten ontwerpen? U wil het bestemmingsplan laten wijzigen? Twijfel niet en neem contact met mij op. Ik denk graag met u mee en onderzoek samen met u de mogelijkheden.